Bulevar Kralja Petra I 73/5, Novi Sad

+381 60 05 37 966

ordinacija.drpetricevic@gmail.com

O meni

Tatjana Petričević Marković

doktor stomatologije

Osnivač i vlasnik ordinacije ,,Dr Petričević” je dr Tatjana Petričević Marković, doktor stomatologije. Bila je student četvrte generacije studenata Stomatološkog fakulteta u Novom Sadu.

Fakultet je upisala akademske 1980/1981., a diplomirala  u decembru 1985. kao prva po redu u svojoj generaciji. Karijeru je počela  u januaru 1986. godine u Domu zdravlja ,,Dusan Savić – Doda” u Beočinu. Sve vreme je radila u Ambulanti medicine rada BFC (današnji ,,Lafarge”), a paralelno sa tim je obavljala terenski rad u seoskim ambulantama Suseka i Čerevića.

Tokom radnog veka veliku pažnju je posvetila problematici protetskog zbrinjavanja pacijenata, o čemu je učila od najboljih. Nova znanja i informacije kontinuirano stiče na seminarima i predavanjima domaćih i stranih predavača.

Dr Petričević je svoju prvu stomatološku ordinaciju osnovala u novembru 1992. godine i smestila je u centar Novog Sada, u Dunavsku br. 15. Ordinaciju je preselila 1998. godine u sopstveni prostor, koji se nalazi na Bulevaru Kralja Petra I br. 73,. To je  mala ordinacija, sa jednim radnim mestom, u kojoj je pažnja potpuno posvećena trenutnom pacijentu. Kako stomatologiju čini pre svega timski rad, dr Petričević u svom radu koristi  savete i drugih saradnika, iskusnih stomatologa, specijalista i profesora fakulteta.

Danas, paralelno sa sopstvenom praksom, dr Petričević pomaže stručnim savetima u rešavanju  komplikovanih, uglavnom protetskih slučajeva mlađim kolegama u dve novoosnovane stomatološke klinike.

Telefon za zakazivanje

+381(0)60/05-37-966

Lokacija

Bulevar Kralja Petra I 73/5, Novi Sad

Pošaljite upit

ordinacija.drpetricevic@gmail.com

SPECIJALNA PONUDA

Ukoliko nazovete odmah, nudimo vam mogućnost posebnog dogovora oko cene protetskih radova!

Pozovi odmah
NAŠA LOKACIJA